dilluns, d’octubre 23

TEMPS DE REFLEXIÓ, I DE RATAFIA....

Com tots sabem, el cap de setmana vinent, es el nostre recés anual de reflexió espiritual. Es important que dediquem almenys un cap de setmana a l'any per trobar-nos a nosaltres mateixos.
Perquè, trobar-nos.... ens trobem!!!! 25 personetes en una cel·la de 6, es per trobar-se, no?
Us he posat una imatge bucòlica de muntanyes fàliques per anar ambientant la cosa.
Bé, s'ha de parlar una mica de la gent que som, de qui va a comprar, dels cotxes que pujem, de les hores de sortida, de matalassos extres, i coses per l'estil.
PD. Destacar que enguany, serà molt important es periode de reflexió, ja que estarem a dos dies de les eleccións a la generalitat, per tant necessitem molta ratafia, moscatell, cervesa, suero, pomada, i flam de maria.
ESKESCLA

34 comentaris:

Terraca ha dit...

jo m'encarrego de la maria!!!

Locke ha dit...

Jo ja portaré la ratafia.
Suposo que encara n'hi ha. jeje.
Jo puc portar, nevera amb gel, que després faré, (feu-m'hi pensar), algun matalass, i puc anar a comprar el divendres a la tarda. Potser puc portar alguna altre cosa, que ara no recordu, però bé.
Puc i m'agradaria agafar cotxe, per això que és nou, i m'agrada que vagi pels puestus.
Salut

Locke ha dit...

PD: Hauré de fer flam, veig, no? Però diferent al de l'any passat. Haurem d'inventar alguna cosa, pruneta i terraca que penseu en alguna cosa, que lo de les fulletes, a part d'emprenyar mentre menjaves, rien de rien.
Salut posdatil

TeTe ha dit...

jo divendres huria de plegar a les 9 de la nit de mataró i tornar cap a Pineda si he de portar (o ser portat) a la terra santa. Però bé, podé acavo tornant avans cap a casa si s'escau.

Lo de les hervetes podriem mirar per LA RED si es podria fer infusionan't-les-hi a la llet o exprimint't-les-hi amb un escorroador de taronges (manuel eh!) o amb al´gun altre intrument de cuina de la índole dels d'en Ferran Adrià (el català més internacional pel seu accent de l'interior (d'Ashpanyña)).

Au ja l'he dit.

eskesclà ha dit...

jo trucaré per confirmar la cel·la i per demanar llit/llits extres.

la marta i jo segurament pujarem el divendres cap al tard.

Terraca ha dit...

iatà cuntrulat, buscarem la recepta d'en ferran adrià, mindundis!!!!

Locke ha dit...

Per cert, algu sap que hi puc tirar a l'aigua per que duri mes temps gelada?
Pot ser sal?
Salut
PD:Qui posi una teoria idiota li no veurà ratafia.

Locke ha dit...

No volia fer un altre post, per no distreure el tema montserrat. Només diré una cosa.
Jornada desastrosa:
Pau tuà puà, uaiminírestadegent 0 puà.
Que hi farem

Terraca ha dit...

El nitrògen líquid va de puta mare. (Au, ara m'he quedat sense ratafia, joooooooo....)

eskesclà ha dit...

Ahir em va trucar l'oscar i em va dir que ell i la montse al final no pujaran.

Ho dic perque ho tinguem en compte a l'hora de comprar menjar, mam i tot això.

APALA

Locke ha dit...

D'acord. Haurem de treure una mica de mam. Però el menjar, el mateix, no?
Qui te la llista?
Qui ha d'anar a comprar?
Que s'ho apunti.
Salut

Anònim ha dit...

No ho dic per fer-me el xulo però quan vaig 'estudiar' de cambrer em van ensenyar que si havies de refredar una ampolla molt ràpid el millor era posar AIGUA amb GEL i SAL, i es refredava super rapid. Em sona que ho varem provar i funcionava.

Anònim ha dit...

Cualquier sustancia disuelta en un disolvente tiende a disminuir el punto de congelación del disolvente. En el caso de la sal, está tiende a rebajar el punto de congelación del agua donde se disuelve, teóricamente, hasta los -16 ºC, dependiendo de la concentración de sal disuelta en agua. Por ejemplo, a un 5% de concentración de sal la temperatura de congelación desciende a los -3 ºC, si el porcentaje es del 10 % de sal, la temperatura de congelación del agua pasaría a -6 º C y no de 0º C; tanto más sal tengamos disuelta, más bajo será el punto de congelación de la disolución.

eskesclà ha dit...

No puc entendre com pot ser que la sal fagi que l'aigua duri més temps gelada, si precisament quan volen treure el gel de les carreteres hi tiren sal!

Em sembla que algu m'ho va intentar explicar algun dia.... però res tu! no ho entenc!!!

Eskesclà

Anònim ha dit...

Perquè com que amb la sal la temperatura de congelació és més baixa, ha de fer més fred perquè es formi el gel. O sigui, que un cop tens el gel, aquest té una temperatura més baixa, però costa més de formar-se.

Raquel ha dit...

jo tinc la llista, per cert! Bernat deivendres et truco per anar a comprar suposo que anire a Pineda al matí!

Locke ha dit...

D'acord Raquel. Però al matí no podré venir. Hauria de ser quan vulguis de la tarda, és a dir, a partir de les 3 + o -.
Au doncs.
Salut

Terraca ha dit...

aixi al final quins torns de sortida hi ha?

eskesclà ha dit...

Gracies Bigman!!!!!

Guillem ha dit...

Jo per a la tarda hem va bé

Locke ha dit...

Doncs, en guill i jo, podem sortir d'avanssadilla, amb algu de menjar i veure, així ho posemen fred. Si algu s'hi vol afegir, ja ho sap.
Hauriem de concretar l'hora.
Jo a partir de les 15:00 el que faci falta, comprar, fer cafè, pujar...
Salut

Raquel ha dit...

Vale Bernat, ja et trucaré! Per cert, jo ja pujare amb el tete, com no!

Guillem ha dit...

a partir de les 17:30h ajustant estic disponible. Previa confirmació amb la meva senyora, sialgú més vol apuntar-se a l'avansadilla que ho digui.

Anònim ha dit...

Ja he fet l'aigua amb sal. Clar que també podria posar un sense sal, i a veure si val la pena o no.
Ja ho faré. Quan tingui una altre amPOLLA buida.
Salut

Terraca ha dit...

Makuts/es, la Meritxell i l'Albert marxarem a les 8 des de BCN directament. Si algú s'hi vol apuntar ja ho sap. Au doncs,

Locke ha dit...

Hola nois. Dues cosetes.
Penseu a votar pel DGFG. Després tot seràn ais i uis.
I l'altre, avui que sopem? Ho dic pq no sóc conscient de haver vist l'àpat d'avui a la llista de àpats. Si hem de portar entrepar estaria bé que es digués. Més que res, per poder fer-lo. Això o comprem alguna cosa comuna avui per everibodi.
Salut
PD:Penseu a votar, que si no us guanyaré i no tindrà gracia.

Terraca ha dit...

Jo ja tenia assumit que avui, o es puja sopat o es sopa el que cadascú "buenamuente" pueda.
Ara, ja que demà no sopem pa i embotit (encara no sé perquè) i gaudirem d'una sopeta calenteta que tant de gust ve en aquest temps de castanyes i bufandes doncs també es podria fer uns embotits comunitaris, però s'hauria de dir aviadet que he d'anar a aprovisionar-me.

apa siau!!

Raquel ha dit...

Hola nois no us enterereu mai de res! Avui cadascú es porta el seu sopar!

Locke ha dit...

Per mi compraria, com diuen els castellans, pamtomaca. Però, potser és una mica precipitat dir-ho ara, quan potser la gent ja s'ha organitzat, ja ja ja.
Au doncs, que cada una haga buenafuente lo que pueda.
Salut

Anònim ha dit...

molt bé raquel!!! a vegades s'ha de fotre una mica de canya al personal.....

ESKESCLÀ....

Terraca ha dit...

Jo m'apunto al cadascú que es busqui la vida.

Terraca ha dit...

doncs com diu en Bernat, avui no seria el dia per dir que es fa sopar comunitari.

TeTe ha dit...

És l'últim cop que puc veure el blog avui i dong per fet que ens hem de portar cadaescú el propi sopar.
Per tant, em faré el BOCATA pel vespre.
La birra si que la posem entre tots no?

La Rakel i Jo arrivarem a les 22:30 en punt. Si podeu esperar-nos per sopar ja que a Montserrat no hi ha hores per fer res.

Gràcies.

Locke ha dit...

Bé suposo que tothom ha rebut alguna trucada dient que al final si que hi ha sopa comunitari per tothom. Bé si no és així tindrem algun entrepà per compartir.
Per cert, ja heu votat? Penseu que demà no podreu fer-ho. No se si hi ciber-montsenet.
Salut